Faciliteter

Vaskeri

Alle beboere har adgang til vaskeri ved hjælp af den udleverede nøglebrik. Vaskeriet er åben på alle tider af døgnet.

Det koster 10 kr. pr. vask, og 30 øre i minuttet for tørring i tørretumblere. Skylle- og centrifugeringsprogram er gratis.
Pengene bliver trukket via huslejen.

Boldbane

Boldbanen må anvendes i tidsrummet 10:00-22:00 hver dag. Boldbanen må kun anvendes af beboere af kollegiet og disses gæster. Ingen drikkevarer og mad er tilladt på boldbanen.  

Regler for ophold på boldbanen:

  1. Boldbanen må kun benyttes ifølge med beboer.
  2. Der må kun bruges de dertil købte bolde på banen, der er at finde i kælderen (Under midter blocken 16. lejlighed 1 til 5. kæver beboer brik).
  3. Brug af almindelige fodboldstøvler er forbudt.

Bar

Baren på Kennedy Kollegiet er døbt "Kennedy's Corner" og kan lejes ud til beboere. Der ud over holder eventudvalget jævnligt fester for beboerne, og måske gæster, alt efter arrangement. Der er udstyr i rummet til at kunne holde stort set alle arrangementer.
Udlejning foregår igennem hovedbestyrelsen.

Rummet er brandgodkendt til 55 personer.

Kælderrum

Med alle lejligheder medfølger der et lille kælderrum hvor man kan opbevarer de ting man ikke har plads til. Man skal dog være opmærksom på forsikringer til kælderrummet ofte kun er dækket hvis alt er hævet 10 cm over gulvet. Undersøg altid for din egen forsikring, da det kan variere meget fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Kælderrumet er opvarmet, så dine ting ikke står og bliver fugtige og ødelagte.

Parkering af biler

Alle lejligheder har ret til at have én permanent parkeringslicens til en beboers bil. Der ud over bliver der uddelt gæsteparkerings licenser efter behov, der gælder op til 3 dage. Løber du tør, kan man altid kontakte bestyrelsen om at få uddelt flere.

Cykel parkering

Over alt på bebyggelsen er der opstillet cykelstativer til parkering af cykler, men også i den opvarmede kælder kan du opbevarer din cykel.

Elevatorer

Der er 2 elevatorer på kollegiet, én på hver side af bygningen. Elevatoren kan bruges af beboere med den udleverede nøglebrik, eller ved at bruge dørtelefonen på elevatoren.
Det er forbudt at have dyr af nogen art i elevatoren, af hensyn til folk med allergi.