Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/2/a/4/kennedykollegiet.dk/httpd.www/include/wrappers.inc.php on line 3 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/a/4/kennedykollegiet.dk/httpd.www/include/wrappers.inc.php:3) in /customers/2/a/4/kennedykollegiet.dk/httpd.www/include/dispatcher.inc.php on line 189 Om Kollegiet - Kennedy Kollegiet

Om Kollegiet

Ansøgning

Alle ansøgninger foregår igennem AKU-Aalborg. Se mere på www.aku-aalborg.dk.

Handikapvenlige boliger

Kørestolsbrugere har adgang til alle lejligheder, da der er er elevatorer og/eller lift.

Internettet

Kennedy Kollegiet er forbundet til Forskernettet. Forskernettet er et nationalt fibernetværk til universiteter og forskningsinstitutioner (heriblandt ungdomskollegier) med højhastigheds internet til forskning og samarbejde.

Forskernettet er inkl. i huslejen (men udgør 100 kr./måned) og levere op til 100/100 mbit internet i lejlighederne. Hastighed kan dog variere alt efter hvor mange der bruger det. Der er dog altid minimum 30-50 mbit til rådighed.

Opsætning til at komme på nettet er simpelt. I dit skab i din lejlighed er der et almindeligt netværksudtag (RJ-45) til din computer/router som forbinder dig omgående til nettet.

Affald

Flasker og papir må ikke smides i molokker med husaffald, men skal sorteres i de dertil indrettede genbrugsmolokker. Husk også venligst at lukke lågen for at undgå dårlig lugt.  Der må ikke henstilles affald eller lignende i opgang, svalegange og kælderhalse samt fællesarealer.  Hvis De har større ting, som skal køres væk, må det foregå gennem kommunens storskraldsordning eller via miljøgården til møbler, metal mm. Tal med ejendomsfunktionæren om dette.

Nøgler

Ved indflytning udleveres som standart 2 nøgler og 3 brikker. Ekstranøgler og brikker kan købes hos ejendomsfunktionæren.

Vinduespolering og trappevask

Som del af huslejen er der betalt for trappevask og vinduespolering i trappetårnene. Dette sker 4 gange årligt eller efter behov.